فیلم/ بازدید استاندار استان مرکزی از کارخانه داروسازی افق دارو

فیلم بازدید از کارخانه افق دارو تولید پارس:

به گزارش دوشنبه های دارویی ، در پنجمین روز هفته دولت، فرزاد مخلص الائمه استاندار استان مرکزی، مهدی الیاسی فرماندار ساوه بهمراه جمعی از مسولین استانی و شهرستان با حضور در شهر صنعتی کاوه، از خطوط تولید کارخانه داروساز افق دارو بازدید کردند و از نزدیک در جریان فرایند تولید و دغدغه های فعالان صنعت داروسازی قرار گرفتند.

در این بازدید که بیش از دوساعت به طول انجامید، استاندار استان مرکزی و فرماندار شهرستان ساوه ضمن گفتگو با سایر مسئولین بر ضرورت تسهیل امور و رفع دست اندازهای پیش روی تولیدکنندگان تاکید کردند.

لازم به یاداوری است که پنجم شهریور بمناسبت زادروز حکیم زکریای رازی، به عنوان روز داروساز نام گذاری شده است و به همین مناسبت، می طلبد توجه های بیشتری نسبت به فعالیت های دانش بنیان در حوزه داروسازی شکل بگیرد. گفتنی است داروسازی افق دارو با سرمایه گذاری ۵۰ میلیون یورویی در منطقه ویژه اقتصادی شهر صنعتی کاوه راه اندازی شده است و در این کارخانه داروسازی به روزترین و پیشرفته ترین خطوط تولیدی دارو مبتنی بر استانداردهای روز اروپا راه اندازی شده است و بازدیدکنندگان با حضور در خطوط تولید این مجموعه، از گستردگی خطوط تولید، به روز بودن تکنولوژی و ماشین آلات، آزمایشگاه کنترل کیفی مجهز و کامل آن، اطلاع پیدا کرده و از چشم انداز این مجموعه دارویی در خصوص راه اندازی خطوط تولید بر اساس استاندارهای جهانی استقبال کردند.

لازم به ذکر است صنعت داروسازی به دلیل نقش غیرقابل انکاری که در تامین رفاه، آرامش و آسایش جوامع دارد، به عنوان یک صنعت استراتژیک در دنیا شناخته می شود و توانسته سهم قابل توجهی در کسب درآمد و رشد اقتصادی برخی کشور‌ها داشته باشد و خوشبختانه در کشور ما نیز مورد توجه سرمایه گذاران و سیاستگذاران قرار گرفته است. شاهدی بر این مدعا، مجموعه داروسازی افق دارو است که تمرکز اصلی آن بر کیفیت و نوآوری است و با برنامه ریزی های صورت گرفته، فتح بازارهای منطقه را در دستور کار خود دارد.

امید است با همنوایی مسئولین، نبض تولید دارو در کشورمان، پایدار تر و دقیق تر بزند و مجموعه های داروسازی بتوانند با تولید محصولات های تک، بیش از پیش باعث شکل گیری غرور و افتخار ملی برای مردم کشورمان شوند.