تولید داروهای تخصصی با فنآوری بالا در کارخانه دارویی سه دال نانو

سدال: نوآوری و تکنولوژی برتر، محصول با کیفیت و ایمنی بالاتر

به گزارش دوشنبه های دارویی، کارخانه داروسازی سه دال نانو در شهر صنعتی مامونیه در فاصله 80 کلیومتری تهران و 30 کیلومتری ساوه واقع شده و با تکیه بر سه مولفه اصلی یعنی

• تیم تخصصی مجرب سه دال نانو در تولید داروهای تخصصی
  • اتاق های تمیز کاملا تحت کنترل خودکار
  • ماشین‌آلات پیشرفته

امکان تولید انواع داروهای پر خطر را با کیفیت مشابه داروهای برند اصلی فراهم نموده است.

گفتنی است سدال نانو در سال ۱۳۹۹ پس از دریافت تاییدیه GMP از سازمان دارو و غذا تولید داروهای تزریقی پرخطر از جمله داروهای ضد سرطان را آغاز کرده است

گروه دارویی سدال با همکاری فنی با شرکتهای خارجی پیشرو و تمرکز بر تولید محصولات تخصصی با فن آوری بالا، محصولاتی نوآورانه در زمینه های انکولوژی، دیابت، پوستی و داروهای متابولیک با بالاترین کیفیت و استانداردهای روز دنیا را به شبکه توزیع دارو ارائه نموده و با تحقیق و توسعه بر روی داروهای نانوتکنولوژی، ادجوانت تراپی، محصولات بیولوژیک هازارد و فیلرهای پوستی در آینده ای نزدیک، داروهای تخصصی بیشتری در این زمینه ها را در دسترس بیماران قرار خواهد داد.

شرکت داروسازی سدال تمامی استراتژی های تولید و توزیع محصولات خود را بر مبنای نیاز بیماران قرار داده است و با شعار “به فکر بیماران هستیم“، بر منافع بیمار، ارزش آفرینی برای اقتصاد کشور، تولید داروهای تخصصی با کیفیت بالا، رعایت اخلاق حرفه ای، همکاری با انجمن های علمی و آموزشی و احترام به محیط زیست به عنوان ارزش های خود متمرکز است.

راهکار بلند مدت سه دال، ارتباط موثر با زنجیره تامین سلامت، انجمن های حمایتگر و درمانگر برای بهبود دسترسی بیماران به درمان مناسب و کاهش هزینه های درمان بیماران می باشد.