سرپرست جدید داروسازی فارابی معارفه شد

با حضور مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین در اصفهان سرپرست جدید داروسازی فارابی معارفه شد.

به گزارش دوشنبه های دارویی و به نقل از روابط‌عمومی تیپیکو، منصور نکوئی‌نیا مدیرعامل با همراهی مهرزاد شیرازی معاون مالی و پشتیبانی شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین بیستم آذرماه 1401با حضور در شرکت داروسازی فارابی ضمن بازدید از خطوط تولیدی این شرکت، طی جلسه ای با حضور کلیه معاونین و مدیران مجموعه کارخانجات داروسازی فارابی، ضمن معارفه رجائی به‌عنوان سرپرست جدید، در این جلسه با بیان اینکه برای سومین بار است که از این مجموعه بازدید می‌کند، گفت: در جریان کمبود دارو و بخصوص آنتی‌بیوتیک در کشور شرکت‌هایی مانند فارابی دچار مشکلاتی شدند که به حمد خدا و با تلاش همکاران علاوه بر پشت سر گذاشتن تمام مشکلات به رکورد تولید در این شرکت رسیدیم. و من از همکاران محترمم در این مجموعه بابت این تلاش و ثبت رکورد تاریخی تشکرمی‌کنم و بواسطه همین تلاش و به گفته برخی پزشکان کمبود آنتی بیوتیک در کشور به صفر نزدیک شده است.

مدیرعامل تیپیکو افزود: 35درصد سهم داروی کشور در تیپیکو تولید می‌شود و این باعث شده انتظارات از تیپیکو بالاتر رود.

وی ادامه داد: تلاش بی وقفه همکاران ما در داروسازی فارابی در ۲۴ ساعت کاری و در ۷ روز هفته، باعث تولید ۸ برابری ظرفیت تولید این شرکت شد و در حال حاضر بصورت مستمر سه میلیون و دویست هزار سوسپانسیون تولید و به بازار عرضه می کند

نکوئی‌نیا در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همکاران و مدیران سابق، رجائی که از پیشکسوتان این مجموعه است را بصورت رسمی به عنوان سرپرست شرکت فارابی معرفی و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.

رجائی هم ضمن خیر مقدم به مدیرعامل ومعاون مالی و پشتیبانی تیپیکو گفت: مهم‌ترین ماموریت ما رفع نیاز بیماران و خدمت به جامعه است و در کنار آن به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی به فعالیت ادامه می دهیم.