درخشش لابراتوارهای رازک در آخرین رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران

به گزارش فارماندیز (دوشنبه های دارویی) رتبه‌بندی «IMI-1ا00» مانند رتبه‌ بندی‌های مهم و معتبر جهانی همچون «FORTUNE-»500برتری شرکت‌ها را از جنبه‌هایی همچون فروش، سودآوری یا بازده فروش نشان می‌دهد.

در این ارزیابی، شرکت لابراتوارهای رازک در بین پانصد شرکت برتر ایران از نظر شاخص «ارزش افزوده» رتبه سوم را از آن خود کرد. رتبه رازک در بین کل صنایع  239 و رتبه سال پیشین این شرکت در صنعت داروسازی چهارم بوده است.

در این رتبه‌بندی، شرکت‌های برتر بر اساس شاخص‌هایی همچون «بیشترین فروش»، «بیشترین سودآوری»، «بالاترین ارزش بازار»، «بالاترین ارزش افزوده»، «بیشترین دارایی»، «بالاترین اشتغال‌زایی» و «بالاترین بهره ‌وری کل عوامل» معرفی و تقدیر شدند و رازک در گروه دارویی از نظر شاخص‌ «رشد فروش» موفق به کسب رتبه سوم شد.

این رتبه‌بندی که سالانه ۵۰۰ شرکت بزرگ و تاثیرگذار را در اقتصاد کشور معرفی می‌کند، با هدف شناسایی جایگاه بنگاه‌های اقتصادی و گروه‌های صنعتی (رشته‌های مختلف کسب‌وکار)، گسترش رقابت بین بنگاه‌های اقتصادی و کمک به سیاست‌گذاران اقتصادی کشور صورت می‌گیرد.

سازمان مدیریت صنعتی ایران، به‌عنوان تنها متولی رسمی و معتبر ارزیابی صنایع کشور، از سال ۱۳۷۷ اقدام به رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران کرده و بیست‌وپنجمین رتبه‌بندی صورت گرفته براساس عملکرد و صورتهای مالی سال ۱400 شرکت‌ها بوده است.

منبع: روابط عمومی تیپیکو